Een aantal maanden geleden werden we door het Erasmiaans Gymnasium in Rotterdam gevraagd om aan een masterclass-serie mee te werken. Het doel van de masterclass was om leerlingen uit het derde jaar gymnasium uit te dagen in de ontwikkeling van hun authenticiteit en creativiteit. Maar ook om hen uit te dagen op het gebied van ondernemerschap. De masterclass bestond uit verschillende praktijkopdrachten. De leerlingen woonden een tiental sessies bij, die in de periode van oktober tot eind januari werden gegeven.

Een groep van vijf leerlingen ging voor CONTEQ aan de slag met een aantal vraagstukken. Ze maakten een analyse van problemen uit de praktijk en bekeken de haalbaarheid van onze ambitie in de toekomst. De masterclass leverde ons een leuke nieuwe kijk op ons vakgebied op. Meewerken aan de masterclass was voor CONTEQ een mooie kans om maatschappelijk verantwoord te investeren in de ontwikkeling van de jonge generatie.

Goed om te zien hoe getalenteerde jongeren met een frisse blik kijken naar onze vraagstukken. We zijn trots op de samenwerking met een vooraanstaande onderwijsinstelling als het Erasmiaans Gymnasium. Afgelopen week mochten we samen met de leerlingen het certificaat van deelname van de masterclass ‘Ondernemen met toekomst’ in ontvangst nemen in het gymnasium te Rotterdam.

Pin It on Pinterest