routebeschrijving

vanuit Rotterdam

Op de A20 neemt u afslag 18 Gouda-West / Moordrecht. Op de afrit rechtsaf en richting Gouda-West rijden. Ga bij de stoplichten linksaf. Rij door tot de rotonde en ga dan linksaf. Onder het spoor door en doorrijden tot de stoplichten. Hier gaat u linksaf het industrieterrein op. Volg de borden naar de Westbaan.


Vanuit Den Haag

Op de A12 neemt u afslag 11 Gouda. Boven op het viaduct linksaf en na het oversteken van de snelweg weer linksaf, richting Waddinxveen en Bergambacht. Doorrijden tot bij de rotonde, en dan wederom linksaf. Bij de volgende rotonde weer links en de weg blijven volgen waarbij u de ‘Gouwe’ oversteekt. Aan de rechterzijde ziet u het industrieterrein reeds liggen. Volg de borden naar de Westbaan.

Vanuit Utrecht

Op de de A12 afslag 11 Gouda nemen. Boven op het viaduct rechtdoor richting Waddinxveen en Bergambacht. Doorrijden tot bij de rotonde, en dan linksaf. Bij de volgende rotonde weer links en de weg blijven volgen waarbij u de ‘Gouwe’ oversteekt. Aan de rechterzijde ziet u het nieuwe industrieterrein reeds liggen. Volg de borden naar de Westbaan.

Pin It on Pinterest